torsdag den 18. november 2010

I denne kolde tid....

.... Ja det er ikke nogen hemmelighed at det er blevet helt forfærdeligt KOLDT! Hvor er det lige sommeren blev af ? Nåååh ja.. Jeg mindes at jeg i sommeren var forvandlet til en kæmpe strandet hval... Ak ak ak... ! Heldigvis er det jo snart sommer igen.

Men altså efteråret ( ja det er vel "kun" efterår, og ikke vinter, som jeg var ved at skrive) er KOLDT!
Dette har betydet at jeg i længere tid har rendt rundt i en mindre klædelig jakke... Jeg havde nemlig ikke nogen vinterjakke, og jeg var modstander af at købe en, når jeg stadig er tyk... tyk.. TYK efter graviditeten...
Men altså den søde hr. mand har så venligst flere gange kommenteret hvor grim den jakke var - og så var den altså heller ikke særlig varm... ! I dag lykkes det mig så ENDELIG at finde en nogenlunde fin jakke, til en nogenlunde fin pris ( som den fattige mig havde råd til :oP )

Den sidder en smuuule stramt.. altså jeg skal ikke tage på over julen i hvert fald! MEN når jeg har tabt de 10-15 kg der stadig sidder og driller efter graviditeten, så tror jeg den sidder fint! Og ellers må den jo en tur på TS.

Nu skal jeg bare have fundet nogle fine vanter/handsker der passer lidt til.. for det er dælme koldt for hænderne at rende rundt med barnevogn!

1 kommentar: