torsdag den 11. juli 2013

Jeg genopliver lige min kære blog... denne gang bliver det med fokus på vægttab, løb, sund mad og gode opskrifter... Meget gerne low carb!

Jeg har indtil nu tabt næsten 25 kg - 14,5 kg her i år 2013, så det er ikke så hurtigt eller voldsomt, men stille og roligt går det den rigtige vej. Det er o.k.  Åh jo, jeg drømmer skam om at gå i seng om aftenen og så vågne næste morgen - 10 kilo lettere! Men jeg ved jo godt at det ikke er sådan det sker - og på den anden side, så vil jeg heller ikke sætte hele mit liv på standby for at opnå vægttabet ( jeg har gjort det tidligere, og kommer nok til det igen) Ligenu skal der være plads til hygge, løsere tøjler og mindre kontrol - dog skal der stadig være fokus på så meget kontrol så vægten enten falder - eller står stille, for jeg vil ikke risikere at tage det hele på igen! Nej tak!^^ For der er jo trods alt sket en hel masse!

Dagen i dag har primært stået på børnehygge  - fodbold, dukkeleg, gynger og bare nussen rundt! Motionen halter noget så grusomt i dag, så i morgen SKAL der trænes! Basta! Jeg kan egentligt godt nå det i aften, eftersom centeret først lukker kl. 23, meeeen ungerne har først lige overgivet sig til roen.. ( jeg undlader at fortælle at det er min skyld fordi jeg forsøgte at give dem lov til at sove sammen... det virkede ... ikke! )  Men igår afsluttede jeg uge 6 i mit løbeprogram, så samvittigheden er ikke helt sort.

Dagens kost har været okay - dog fandt jeg en pakke knækbrød og "kom til" at spise et par stykker... eller 3.. med smør på... hov... !

Ellers ser dagens kost sådan ud:

Morgenmad: Ananasskyr ( jeg elsker altså virkelig skyr - det fungere SÅ godt for mig til morgenmad!)
Mellem: knækbrød med smør
Frokost: ½ skive rugbrød, 2 slicer bacon, scramble eggs, og fiskefrikadeller
Mellem: 2 knækbrød med smør
Aftensmad: Low carb Taco  - med salat + hakket oksekødMums!!!! De kan altså godt anbefales:

1 blomkål
1 æg
evt. en smule revet ost.

Blomkålen skæres i buketter og skyldes, derefter rives den til små stykker ( jeg brugte min elskede food processer, så går det super nemt) derefter dampes den i et par minutter ( jeg brugte mikroovn) herefter skal den i et klæde og man skal presse væsken fra. ( sådan et blomkål indeholder overraskende meget væske), men pas på for det er VARMT!
Derefter røres blomkål med æg ( mit blomkål var ikke så stort, og det passede fint med 1 æg, men evt kan man tilsætte mere - det skal være en sammenhængende masse), og evt. en smule revet ost.

Herefter kommes massen i cirker på en bageplade og trykkes flade - bages i 10 min ved 200 grader, herefter vendes de, og bages igen ca. 10 minutter.

Og så er de klar til at guffe løs!

De bliver ikke sprøde som alm. taco, men de er en mægtig fin erstatning til når man mangler noget ekstra til kødet!

God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar