lørdag den 25. august 2012

Mini hindbær cheesecake

De blev ikke så fine som planlagt. Men de smager godt. 
12 stk.
10 digestive kiks
30 gram smeltet smør
200 gram flødeost
180 gram sukker
2 æg
2 Tsk vanilieSukker
1 pose frosne hindbær
2 spsk.  Flormelis
Tænd ovnen på 170 grader.
Hak/mas kiksne fint. Bland med smeltet smør. Fordel blandingen i muffinsforme, og tryk godt sammen i bunden. Bag i 5 minutter.
Ta dem ud og lad dem køle ned.
Giv de frosne hindbær et hurtigt opkog og pres dem herefter igennem en sigte. Tilsæt flormelis og rør det sammen.
Kom flødeosten i en skål sammen med vaniliesukker og sukker ogpisk godt. Tilsæt et æg af gangen og pisk godt imellem hvert. Hæld ovenpå de afkølde bunde.
Hæld en spiseske hindbær oveni hver kage, og brug en tandstik til forsigtigt at blande hindbær med ostemassen så den marmoreres.
Sæt i ovnen og bag 20 minutter til de er stivnet.
Sluk for ovnen, åben ovndøren og lad dem stå og køle helt af i ovnen.
Sæt dem i køleskabet indtil de skal spises :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar