torsdag den 18. november 2010

Farsbrød med Spanske Ris

Menuen i dag stod - i følge madplanen - på farsbrød og Spanske Ris!

Farsbrød er jo fantastisk NEMT og LÆKKERT...Og for det meste en af de ting den kære Samuel gerne vil spise... ( At knægten så var intetspisende i aften, det snakker vi ikke om!)

Farsbrødet er lavet af hakket kylling, løg, hvidløg, rødpeber, squash, æg, rasp, salt, krydderier.. AND Bacon on the top...! ( Det er ikke så godt for det der slanke halløj :o)) Men mums det blev godt!


Som tilbehør lavede jeg "Spanske Ris" - en opskrift jeg har fundet i en af mine MANGE bøger ( som jeg skal blive bedre til at bruge!) Opskriften er fra bogen "Glad Mad" med opskrifter til de små unger.

Spanske Ris:
Olie, 1 fint hakket løg og 3 fed hvidløg (hakket) svitses i en gryde.
3 dl. ris svitses med i ½ minut.
2-3 strimlede peberfrugter kommes i, og 5 dl. vand.
Skal koge under låg i 15. min - ved svag varme.
Tages af varmen og hviler i 10 min. inden servering.



Hr. mand og knægten blev tilbudt nødder og rosiner "on the side"...


Maden smagte rigtigt fint... Meeen jeg skulle nok have lavet mine planlagte kokosris i stedet, da mange af tingene gik igen i både farsbrød og ris.

Men vi blev mætte... og især Jonas synes det smagte skønt!

1 kommentar:

  1. +1 til den madplan, det er jo fantastisk mad vi får i øjeblikket.

    SvarSlet