Jordbær tærte
- 1 stor eller 8 små.
Mørdej:
150 g. mel
100 g. smør
50 g. sukker
½ æg ( jeg synes det er svært med et halvt æg, så kom måske for meget i - dejen blev lidt klisteret)
Fyld:
100 g. smør
100 g. sukker
100 g. revet marcipan
½ æg - igen synes jeg det var svært med et halvt æg.
Overtræk: 100 gram smeltet chokolade
Creme:
2½ dl mælk
½ pose kagecreme
2½ piskefløde
Pynt: 500 gram jordbær
Ælt mørdejen sammen og sæt den i køleskabet 1 time
Fyld:
Rør smør og sukker, tilsæt marcipan og et ½ æg.
Rul mørdejen ud og læg den i en smurt tærteform. ( Til de små brugte jeg muffinsforme i stål)
Læg fyldet på, og bag den ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Afkøl kagen, og overtræk med smeltet chokolade
Creme:
Rør mælk og pulver til creme. Stil det koldt til det er blevet tykt. Vend flødeskum i cremen og fordel det på tærten.
Pynt med masser af halve jordbær..!
MUMS!
De kan sagtens stå i køleskab natten over - og er stadig lækre dagen efter!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar