fredag den 12. august 2011

Kanelsnegle med frugtfyld

ca. 18 stk.

2.5 dl. Skummetmælk
25 gram gær
1 æg
Et lille nip salt
1 tsk sukker
1 dl. Fromage frais
1 spsk smør
475 gram mel

Fyld 1 æble, 2 bananer, 3Spsk rørsukker, 1 spsk kanel. 1 dl. Rosiner.

Lun mælken. Opløs gæren heri. pisk æg, salt og sukker i. Smør og fromage frais tilsættes. Mel røres i.ælt dejen godt.

Hæve tildækket i ca. 10 min. Mens fyldet gøres klar.

Riv æblet, mos bananerne, bland sammen med kanel og sukker.

Rul Dejen ud, fordel fyldet på og drys med rosiner.

Lav sneglene og lad den hæve 15 min.

Sættes i kold ovn og bages ca. 25 min ved 170 grader.

^^^ hvis man forventer snegle med masser af smør og sukker bliver man nok skuffet, men de smager fint og ungerne elsker dem B-) eneste minus er at fyldet gør sneglene meget smattet at skære ud, så det var i hvert fald svært for samuel på snart 4 år.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar