torsdag den 6. januar 2011

MintChokolademousse

Jeg er ikke så aktiv på bloggen, men vil alligevel lige dele denne opskrift på mintchokolademousse, som ligenu står på køl til i morgen...! MUMS!

MintChokolademousse
100 g. mørk chokolade
100 g. pebermyntechokolade
1½ dl. Piskefløde
2 pasteuriserede æg (ca. 1 dl)
2 spsk sukker

1. smelt de 2 chokolader sammen i vandbad
2. pisk fløden til let flødeskum
3. pisk øg og sukker til luftig blanding
4. Vend den let afkølede chokolade i æggemassen – få det rørt grundigt ud, men stille og roligt da den luftige konsistens skal bevares
5. Vend flødeskummet i chokolade/æggemassen stille og roligt
6. Fordel den færdige mousse i 4 skåle og stil dem i køleskabet i mindst 1 time (de kan også sagtens laves dagen før de skal bruges fx)

Den er virkelig let og enkel og smager skønt !

.... Jeg servere den i morgen med jordbær, kiwi og flødeskum til!